LIVE
🏛️ LEGEND Finnair record held by &SILA for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND X fan o Mu record held by sidre for 14 years — unbeaten!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
user arinberk New Record! Burgerman
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Malatyada Kız öğrenci okulun 3. katından atladı

started by tatlı cadı 21 March 2008 18-year-old topic 2 Replies 2.500
Kız öğrenci okulun 3. katından atladı
Malatya Atatürk Kız Lisesinde bir öğrenci okulun 3. katından atlayarak intihar girişiminde bulundu.
Reklam
Malatya Atatürk Kız Lisesinde bir öğrenci okulun 3. katından atlayarak intihar girişiminde bulundu.

Edinilen bilgiye göre, 10. sınıf öğrencisi S.G, ders arasında 3. kattaki sınıfın penceresinden atladı. Ağır yaralanan öğrenciye ilk müdahaleyi öğretmenleri yaparken, arkadaşları sinir krizi geçirdi.

Olay yerinde yaklaşık 20 dakika bekleyen öğretmenler ağır yaralanan S.G'yi bir sedyeyle taşıyarak otomobille hastaneye götürmek istedi. S.G, daha sonra gelen ambulansla Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırıldı.

S.G'nin annesi, kızının bir süredir psikolojik tedavi gördüğünü söyledi.

Okul penceresinden atladı, ağır yaralandı
MALATYA Atatürk Kız Lisesi'nde eğitim gören 16 yaşındaki S.G. adlı kız öğrenci tenefüs zilinin çalması ardından, 3'üncü kattaki sınıf penceresini açarak kendisini boşluğa bıraktı. Ağır yaralanan öğrenci Turgut Özal Tıp Merkezi'nde tedavi altına alındı.

Atatürk Kız Lisesi 10/I sınıfı öğrencisi S.G. bu sabah ilk ders zilinin çalması ardından, 3.kattaki sınıfın perceresine gelerek,arkadaşlarının şaşkın bakışları arasında kendisini boşluğa bıraktı. Ağır yaralanan S.G., çağrılan acil servis görevlileri tarafından Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılan S.G.'nin sağlık durumunun ağır olduğu bildirildi. Bir süreden bu yana psikolojik tedavi gördüğü bildirilen S.G.'nin, arkadaşlarına zaman zaman ölmek istediğini söylediği bildirildi. Intihar girişimini gören sınıf arkadaşları büyük şok yaşadı.
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
evet malesef benim okulumda dün yaşanan bir olay ...
intihar girişiminde bulunan kızın durumu çok kötü yüzü parçalanmış ve sakat kalabilir zaten kız sürekli ölmek istediğini söylüyormuş neyse Allah yardımcısı olsun :arrow:

Valla ne denir bilmiyorum benim okudugum lise ve benim zamanımdada böyle intihar girisiminde bulunmuşdu bir kız.Bugünde bu haberi kız kardeşim söyledi.Üzücü bir olay.

Bugun sabah br progamda dinledim intihar edenlerin cenaze namazı kılınmazmıs aslında,o derece günah yani.Iki hafta öncede benim tanıdıgım biride intihar girişimiminde bulundu.

Sanırım insan içinden çıkılmaz dertlerin içine giriyor ve kurtuluşu intiharda buluyor.Bana göre cahillik başka bişi degil.
Ama şuda bir gerçekki Bir Anlık Cinnet Herşeyi Halleder

Sadece bu dünyadan kurtulmuş oluyoruz yani bu gelip gecici hayattan eninde sonuda ölecegiz hiç birimiz ölümsüz degiliz.Nasıl ki Allah(cc)bize bu canı verdiyse bırakalımda o alsın.Kendi canımıza kıyıp bu dünyadan kolyca göçmek yerine kaderimize ne yazıldıysa onu yaşayalım.Intihar eden bir kimse asla cehhenemden çıkamazmıs.Insan bunun bilincinde olup ona göre yaşamalı!
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.