LIVE
🏛️ LEGEND Rock Keyboard Gestures record held by Prens for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Black Game record held by burakcan76000 for 16 years — unbeaten!
user arinberk commented: Shaped Nile Tiles “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Sevgiliniz Sizi Aldattıgını Söylerse Napardınız?

started by tatlı cadı 16 March 2008 18-year-old topic 11 Replies 10.140
Sevgiliz sizi sadece bir defa aldatsa ve bundan pişman olup size söylese naparsınız?
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
tabikide afferderdimm ama yol da verirdimm zaten ondan sonra onunla daha işim neeee :wink: :wink: :wink:

*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
CIVCIV wrote:tabikide afferderdimm ama yol da verirdimm zaten ondan sonra onunla daha işim neeee :wink: :wink: :wink:

bence de dürüst olduğu için teşekkür ederdim ama bir tane daha ben YOK..kusura bakmasın bensizlik olurdu ihanetinin cezası ;)
ben affetmezdim :? :arrow:

bir kere aldatınca ben affedersem yine aldatıcaktır kanısındayım...nasıl olsa affediyor gibisinden yani...bir kere aldatılmıştım.duygusal değil gerçi fiziksel yönden(bu yüzden bütün rus kadınlardan nefret ederim)neyse...onu çok seviyordum.ama affetmedim.günlerce ağladım.o bunu bilmedi tabiki.çok uğraştı barışmak için ama affedemezdim.kendime saygım var benim.hem bir insan birisini gerçekten sevdiğinde gözü ondan başka kimseyi görmez.derler ya insana sevdiği ''en güzel ''gelirmiş die kesinlikle doğru bence.ne mükemmel bir vücut,ne iyi bir yürek,ne de baştan çıkarıcı bakışlar etkileyemez seven insanı.belki o kendine göre beni seviyordu.ama bana göre sevmiyordu.hele benim onu sevdiğim kadar hiç sevmiyordu.çünkü aldattı.ama mutluyum şimdi.beni gerçekten sevdiğine inandığım ve benim de çoooooook sevdiğim bir sevgilim var.1,5 yıldır beraberiz :) :) :)
altın ateşle,kadın altınla,erkek kadınla imtihan edilir...
ben affettim :(

.....................................................................
aldattığı kişiye bakardım benden güzelse helal olsun derdim benden çirkinse tühh sana bununlamı derdim :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:

valla bende cr@zy gibi düşünüyorum,

insanlar sadece bir hareketiyle yargılanmaz, bu yüzden

bi kere affedip devamına bakardım :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
cr@zy wrote:aldattığı kişiye bakardım benden güzelse helal olsun derdim benden çirkinse tühh sana bununlamı derdim

cr@zy çok güzel bi cvp vermişin bayıldım :bidibidi_msn5:

ACINMAKTANSA KISKANILMAK DAHA IYIDIR
Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
aldattığı kişiye bakmazdım bile...

hem bana hem başkasına seni seviyorum diyecek, başkasının elini tutacak, öpecek..
Bayan aldatıyor bide..
onun yolu bellidir... Uzak durmak gerekir...!!!
Ben ilkinde affederdim sonuçta pişman olmuş ama 2. bir defa olursa affetmeden yol verirdim.
Suskunluğum Asaletimdendir
Her Lafa Verecek Cevabım Var
Ama Bir Lafa Bakarım Laf mı Diye
Birde Lafı Söyleyene Bakarım Adam mı Diye;)
gerçek aşklar affetmez
aşk kanunu madde 3
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.