LIVE
🏛️ LEGEND Easter Egg Catch record held by bukettttt for 14 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Crazy Seven record held by neomagic for 16 years — unbeaten!
user arinberk commented: Shaped Nile Tiles “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Liposuction

started by sTRaLiS 13 March 2008 18-year-old topic 0 Replies 1.339
Ciltaltındaki fazla yağların özel vakum yöntemleri ile alınması.

Şurası bilinmelidir ki her hal ve şartta şişman kadın daha ucuza gelir.. Durun hemen söylenmeye başlamayın yine antifeminem yaklaşıyoruz diye... Açıklaması var: ülkemin maddi hali düzgün böreksever kadın populasyonunun boş zamanlarında neler yaptığını gözden geçirelim... Birinci adres yosun ve çamur ile adamı zayıflatan ya da incelten dükkanlardır... Bu dükkanlarda çok bilmiş hatunlar bulunur ve müşterilerine nedendir bilinmez "canım" diye hitap ederler... Ayrıca LPG vardır, pasif jimnastik vardır, efendim daha neler neler vardır.. Amma ille de son nokta liposuction olup işin esası yağlı bölgelere dürtülen şiş benzeri boru materyal ile yağların emilmesi esasına dayanır... Etkili bir yöntem olup fiyatı da kallavidir.. Neticede kilolu fakat neşeli olan birisi bu tezgahlardan geçip de parasından olmuş birisinden daha iyidir biline...
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.