LIVE
🏛️ LEGEND Mule Race record held by mon amour for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND The Cursed Biker record held by aariif for 17 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Atlantis Jewel
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Sigara Içiyormusunuz?

started by tatlı cadı 02 March 2008 18-year-old topic 31 Replies 18.524
apranax wrote:üzgünüm zararını ve nekadar igrenç oldugunu bilsem de bile bile ben bu zıkkımı içiyorum... hımmm bırakmakmı bilmiyorum henüz düşünmedim
Bence insan isterse bırakabilir ve sizde zararını bildiginize göre bırakmanız sanırım daha kolay olur
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
sigara içmiyorum
etrafımdaki içenlerede elimden geldiğince bıraktırmaya çalışıyorum
ama olmuyo :x
Bende içmiyorum zaten alerjim var kokusunu duyduğumda bile kötü oluyorum
apranax wrote:üzgünüm zararını ve nekadar igrenç oldugunu bilsem de bile bile ben bu zıkkımı içiyorum... hımmm bırakmakmı bilmiyorum henüz düşünmedim
bence bir an önce düşünmeye basla zaman gectikçe zorlasıyor çükü..ben de içiyorum malesef bırakmaya uğrasıyorum ne zmandır ama fena alışkanlık olmuş çok zorlanıyorum..yapmam gereken bir çko seyi sigara yüzünden baslayamıyorum ve bundan UTANIYORUM!!
Bence insan isterse bırakabilir ve sizde zararını bildiginize göre bırakmanız sanırım daha kolay olur[/quote]

kullanmadığın için ANLAYAMAZSIN canım malesef bu çokkk kötü birşey..düşünki benm bir arkadasım sigara yüzünden vefat etti 2 sene önce ve ben onun cenazesinde üzüntümden SIGARA IÇIYODUM..dua et bize olmaz mı?anlamaya çalışma boşuna..bizde anlayamıyoruz aslında neden içtiğimizi değişik ve karsı gelinmesi çoook zor bir ihtiyaç.. :(
ya bura üye oldum paralımı????? :puzzled: :behead:
ece naz wrote:ya bura üye oldum paralımı????? :puzzled: :behead:
ı ıh paralı değil canım rahat ol:P
ne güzel burda benim gibi sigara içmyenler cokkk :D
ben sigara kullanıyorum arkadaşlar...ama bu kadar insanın sigara içmiyor olmasına sevindim gerçekten...
altın ateşle,kadın altınla,erkek kadınla imtihan edilir...
sende içme bak daha gençmişsin deeeeeeeeee ;)
:) aslında çok denedim,olmadı.biliyorum önce beyinde bitirmk gerek ama ben yapamıyorum.belkide yapmak istemiyorum.bir süre sonra belki...
altın ateşle,kadın altınla,erkek kadınla imtihan edilir...
olmaz hemen şimdi bırak işşte daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :evil:
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.