Ben kedilere hastayım.onlarda bana.Şuan 2 Tane kedim var.Ikiside Çok Tatlı.Büyük olanın Adı:MAVIŞ küçüğünün ise:BADEM
Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
HAYVANLAR
started by CATLAK_CEREN
01 March 2008
18-year-old topic
12 Replies
7.258
evet dilan kızz bak atabailmişssin bennde daha yeni gördümm ben sana demiştim değil mi çok güzel bir site diyee bak üye olmuşsun .gerektiği zaman ben yardım ederim hatta diğer tecrübeliler sana bu konuda daha çok yardımcı olabilirler sonuçta ben de daha acemiym..

ya tatlı cadı bn bu anket açmayı beceremiyorum. anket sorusu açacağım diyorum ama bakıyorum bi anketin içine açmışım.anketin içine bi başlık açıyorum oda sorunlara neden oluyor.bu stede daha acemiyim.bana yardımcı olabilir misin?
Yeni Konu de başlıgını ekle
Sonra konunu kıscasa acıkla mesaj bölümünde
daha sonra alt tarafa dogru anket sorusu yazan bi yer var orya sorunu yaz
Onun altında anket şıkkı yazan bi yer var orada teker teker şıklarını ekle ve konunu gönder
Takıldıgın yerde yada olmsa tekrar yardımcı olurum
Sonra konunu kıscasa acıkla mesaj bölümünde
daha sonra alt tarafa dogru anket sorusu yazan bi yer var orya sorunu yaz
Onun altında anket şıkkı yazan bi yer var orada teker teker şıklarını ekle ve konunu gönder
Takıldıgın yerde yada olmsa tekrar yardımcı olurum
kediiiiiiiiiii

Ben de balık ve tavşanı seviyorum.Balık beslemiştim bir ara ama öldü.
Bir daha da almadım balık.
UçUruMun kenarında olsan bile
GıcIkLıK oLsuN diye hayata gülümse!!!!
GıcIkLıK oLsuN diye hayata gülümse!!!!
ben çok hayvan besledimmm hala besliyommm
kuşlarım 3-4 sene önce sobadan zehirledi öldü...
sonra eve bir daha hayvan almadılar
ama ben ne yaptım onlardan habersiz iki tane kaplumbağa aldım isimleri çok güsellll biri dişi biri erkek: bidi&cici nasıl ama
kuşlarım 3-4 sene önce sobadan zehirledi öldü...
sonra eve bir daha hayvan almadılar
ama ben ne yaptım onlardan habersiz iki tane kaplumbağa aldım isimleri çok güsellll biri dişi biri erkek: bidi&cici nasıl ama
*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
hayatım boyunca asla unutamayacağım bir kedim vardı onu arkadaşlarımdan bile çok severdim benim yüzüme dokunmadan uyuyamazdı ama onu ev taşırken kaybettim hala merak ediyorum ve inanırmısınız hhemen hemen hergün rüyama giriyor 
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.