LIVE
🏛️ LEGEND Snake Game record held by &SILA for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Downing the Helicopter record held by Prens for 16 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Atlantis Jewel
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Suan forumda Olmasını istedigin üye...

started by tatlı cadı 24 February 2008 18-year-old topic 781 Replies 299.129

arkadaşlar bende fatih.hat ve oyun_delisi için endişeleniyorum, naapsak nerdeler acep ?
evet cidden duyurumu yapsak acaba :roll:
fatih hat ve oyun delisinden haber alınamıyor bilgisi olanların formumuza haber vermesi önemle rica olunur :director: :)

:lol: :lol: :lol:
[email protected]@yer wrote:

:lol: :lol: :lol:

çok ii etmişsin cr@zy bu ilanı vermeseydin eğer ben bu gün komiteyi toplayacaktım , ellerine sağlık :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
cok güzel olmus elerine saglık

tatlı cadı

angel giril vede selin44 bunlarda kayıp ne zamandır gelmiyorlar ya[/color
]

Tencerem Var Tavam Var MALATYALIYIM HAVAM Var.

büşra44 tatlı cadım hergün geliyo ama öğlen ve akşamları o zamanlarda sen olmuyosun angel girl ve selin44 te yok doğru dur ben akşam onlar içinde bi duyuru yaptıyım :mrgreen:

benim içinde bi duyuru yaparmısın cr@zy, akşamları gelemiyorum ya :roll: :roll:
ben bir tek sabahları gelebiliyorum o yüz den tatlı cadıyı görmüyorum
acıkcası kimseyi görmüyorum

Tencerem Var Tavam Var MALATYALIYIM HAVAM Var.

ya oyun_delisi ve fatih hat hadi nerdesiniz, o kadar duyuru yaptık aaa, yoksa oyun delisi KPSS yi mi kazandı, memur olduda gelemiyo mu ?
denizindibi wrote:ya oyun_delisi ve fatih hat hadi nerdesiniz, o kadar duyuru yaptık aaa, yoksa oyun delisi KPSS yi mi kazandı, memur olduda gelemiyo mu
Daha kpss acıklanmadı ama kayıplara karıştı sahar gelse oda gelir
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI

Tamam hadi fatih.hat sahar yok diye gelmiyo olsun oyun delisine ne oldu
KPSS açıklanmadıysa 2.ihtimal ne oyun_delisi nerde :lol:
oyun delisi bana kızmış olabilir oyunlarda 1. gidiyom yaa övünmek gibi olmasınn :bidibidi_msn11:
aman nazarda değmesin zaten bi forum bi oyun kafayı yemek üzreyim ay bitsede kurtulsam :yahoo51:

[email hidden]@yer ben gerçekten endişeleniyorum, oyun_delisi yapmazdı böyle :roll: :roll: yoksa bizi mi terketti
bi ara gelmiş oyunlarda hepinizi özledim diye yorum yazmış ama belkide işi vardır ne biliyim bende meraklanmaya başladım gelsede meraktan kurtulsak yaaa :(
[email protected]@yer wrote:oyun delisi bana kızmış olabilir oyunlarda 1. gidiyom yaa övünmek gibi olmasınn
yürü crazy player kim tutar seni..masallah diyelim dimi :wink:
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
tşk ederiiiimmm tşk ederiiimmm ama zor oluyo burdan ayrılamıyorum orayıda boş bırakamıyorum rakiplerim hızlıı nasıl olcek bilmiyom arkamda siz olduğunuz sürece inş 1. olurum yaa :yahoo51:

tabikide arkandayız cr@zy , korkma devam et seeen , 1.olacaksın inşallah sana güveniyoruz :lol: :lol:
sağolun canlarımm ahh ahh bide oyun delisiy le fatih hat olaydıda göreydi beni destek cıkaydılar :(

belkide oyun delisi sen 1.ol diye çekildi oyunlardan dimi ne belli :lol2: :lol2: :lol2:
aaa bak bunu hiç düşünmemiştim kesin öyledir şimdi foruma gelse oyun oynamadan edemez diye forumada girmiyodurr ayyy kıyamam ona beeennn :kiss3:
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.