LIVE
🏛️ LEGEND Mule Race record held by mon amour for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND The Cursed Biker record held by aariif for 17 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Atlantis Jewel
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

BıDıBıDı ve BıDıBIdIcAr!!!

started by CATLAK_CEREN 17 February 2008 18-year-old topic 32 Replies 22.652
ya arkadaşlar kusura bakmayın siteyi çok ihmal ettim bilirsinizz okuyanın halinii izin vermiyorlar ki hayatımızı yaşayalım ama elimiz mecbur ne yapalım nesee hepinizee teşekkür ederim vee çok süper sitee çok eğleniyorumm bu sitede beni çeken bi şeyler hatta bayağı şeyler var.canım ne zman sıkılsaa burada soluk alıoru nese hepinize başarılar yeni anketler bekliyoruzz özellikle daimi üyelerden :) :roll: 8) :) :D
CATLAK_CEREN wrote:ya arkadaşlar kusura bakmayın siteyi çok ihmal ettim bilirsinizz okuyanın halinii izin vermiyorlar ki hayatımızı yaşayalım ama elimiz mecbur ne yapalım nesee hepinizee teşekkür ederim vee çok süper sitee çok eğleniyorumm bu sitede beni çeken bi şeyler hatta bayağı şeyler var.canım ne zman sıkılsaa burada soluk alıoru nese hepinize başarılar yeni anketler bekliyoruzz özellikle daimi üyelerden
Fırsat buldukca ve bilgisayarı her açtıgında mutlaka gel cerencigim :wink:
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
öyle yapmaya çalışıyorum zaten ama her zamanda olmuoo keşke hiç çıkmasam bidibidi.com dan ne güzel olur :lol: :lol: :lol:
CATLAK_CEREN wrote:keşke hiç çıkmasam bidibidi.com dan ne güzel olur
Ben öyle yapıyorum zaten 7/24 burdayım :D :D
&
ne kadar güzell senin yerinde olmak isteyenler çoooook :lol: :lol: örnek olarak kendimi gösterebilirim...
iyi valla süper hatta değerini bil senin yerinde olmak isteyen o kadar kişi var ki!!Mesela bir örnek verebilirm "BEN" :lol: :lol: :lol:
ya bnm yazım bakalım renkli olacak mı dur bi deneyeyim
yok yhaa olmadı hala aynı profil yarlarınıa düzelttim ama yok olmuyorrr
aaaaa oldu yaptım kalın yazı bakın dikkat edin
ayy ne kadar sevindim anlatamam size boş gibi gelecek hatta bu kız manyak mı ne diee düşüünüyor olabilirsniz.kendi kendine forumda konuşanıda ilk defa görüyorum diye şaşırdabilirsiniz ama şaşırmayın tam 58 gündür bu renk kalınlıkkla faşlan uğraşıyordum sonunda olduu ohh yhaa lütfen beni deli fln zannettmeyin üye adımda da çatlak yazıo ama :oops: :oops: :oops: :oops:
ayy ne kadar sevindim anlatamam size boş gibi gelecek hatta bu kız manyak mı ne diee düşüünüyor olabilirsniz.kendi kendine forumda konuşanıda ilk defa görüyorum diye şaşırdabilirsiniz ama şaşırmayın tam 58 gündür bu renk falan uğraşıyordum sonunda olduu ohh yhaa lütfen beni deli fln zannettmeyin üye adımda da çatlak yazıo ama
CATLAK_CEREN wrote: beni deli fln zannettmeyin üye adımda da çatlak yazıo ama

:roll: :roll: :gözler: :huh: :thinking:
&
tatlı cadı wrote:
CATLAK_CEREN wrote: beni deli fln zannettmeyin üye adımda da çatlak yazıo ama

:roll: :roll: :gözler: :huh: :thinking:
:mrgreen: :komik: :huh: :huh: :thinking: :kararsız: :şok: :mrgreen: :komik:

Oyunlarda rakip tanımam. 1. Belli, BENIMDE, ben 2. yi merak ediyorum :)
🖼️ image not archived
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.