LIVE
🏛️ LEGEND Finnair record held by &SILA for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND X fan o Mu record held by sidre for 14 years — unbeaten!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
user arinberk New Record! Burgerman
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Sevgililer Gününüz Kutlu Olsun 14 Şubat 2008

started by BIDIBIDI 13 February 2008 18-year-old topic 3 Replies 3.860
🖼️ image not archived

Sevgilileri Olanların , Sevgileri Her Daim , Hayatları Saygı Sevgi Sağlık ve Birliktelik Içinde Olması Dileklerimle,

[bidibidiresim]https://galeri.bidibidi.com/albumler/bi ... 2711-6.jpg[/bidibidiresim]

Sevgilisi Olmayanların , Her Daim Bir Sevgi , hayatlarında mutlululuk , huzurlu bulacakları bir eş,sevgilileri olması dileklerimle ,

[bidibidiresim]https://galeri.bidibidi.com/albumler/bi ... 110-10.jpg[/bidibidiresim]

Sevgilisinden Bıkanların , gelen gideni aratır adlı atasözünü içerin bir Atasözleri ve Deyimler Kitabı Almaları dileklerimle ,

Birden Fazla Sevgilisi olanlara , Allah Sabırlar vermesi dileklerimle ,

Bu Sevgililer Gününün Başlangıcının Tatlı , Bitişinin Huzursuz Olacağı Senelerdir Kanıtlansa da Hepinizin 14 Şubat Sevgililer Gününüzü Kutlar , Sağlıklı , Huzurlu , Umutlu Günler Dilerim :)
BIDIBIDI wrote:Sevgilileri Olanların , Sevgileri Her Daim , Hayatları Saygı Sevgi Sağlık ve Birliktelik Içinde Olması Dileklerimle,

:yahoo51: AMIN :yahoo51:

Sevgililer Gününüz Kutlu Olsun.
Saglıklı,Aşk Dolu Bir Yıl Geçirmenizi Dilerim....
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
Unuttuklarını Anımsa
Kaybettiysen Ara
Özlediysen Git bul
Kırdıysan Af Dile
Kırıldıysan Affet
Seviyorsan Söyle
Çünkü Bugün 14 ŞUBAT :wink:
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
Sevgilileri Olanların , Sevgileri Her Daim , Hayatları Saygı Sevgi Sağlık ve Birliktelik Içinde Olması Dileklerimle,

Sevgilisi Olmayanların , Her Daim Bir Sevgi , hayatlarında mutlululuk , huzurlu bulacakları bir eş,sevgilileri olması dileklerimle ,

Sevgilisinden Bıkanların , gelen gideni aratır adlı atasözünü içerin bir Atasözleri ve Deyimler Kitabı Almaları dileklerimle ,

Birden Fazla Sevgilisi olanlara , Allah Sabırlar vermesi dileklerimle ,

Bu Sevgililer Gününün Başlangıcının Tatlı , Bitişinin Huzursuz Olacağı Senelerdir Kanıtlansa da Hepinizin 14 Şubat Sevgililer Gününüzü Kutlar , Sağlıklı , Huzurlu , Umutlu Günler Dilerim
Ha ha mesajlara bayıldım özellikle sevgilisnden bıkanlar ve birden fazla olanlar için yazılmış güzel espirili sözler...
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.