LIVE
🏛️ LEGEND Donkey Kong record held by burakcan76000 for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Parachute Race record held by Prens for 16 years — unbeaten!
user arinberk commented: Shaped Nile Tiles “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Aşk Değil Promosyon!

started by BIDIBIDI 27 August 2006 20-year-old topic 4 Replies 3.251

Hülya Avşar’a ilan-ı aşk eden Ibrahim Tatlıses, yeni yayın döneminde sanatçıyla yıllar önce birlikte sundukları ‘Mega Şov’ programını yeniden yapmayı planlıyor.

Yıllar önce nikah masasından döndüğü Hülya Avşar’ı hâlâ unutamadığını söyleyen Ibrahim Tatlıses’in itirafı, geçen hafta gündeme bomba gibi düştü. Bu sözlerin aslında yeni yayın döneminde birlikte rol almayı düşündükleri projeler öncesi iyi bir promosyon çalışması olduğu öne sürülüyor. Çevresindekilere “Böyle bir itiraf yaparsam, reyting patlar” dediği iddia edilen Tatlıses, Sonbahar’da ‘Ibo Şov’un yerine Avşar’la birlikte ‘Mega Şov’ programını yapmayı planlıyor. 10 yıl önce aynı adla sahnelerde gösteri yapan ikili, o dönem iyi bir seyirci kitlesine sahipti. Avşar ve Tatlıses, programda format gereği güncel konulardan yola çıkarak birbirleriyle sürekli çatışma halinde olacak.

SIT-COM DA ÇEKECEKLER

Ayrıca ünlü türkücünün gündeminde Sinan Çetin’in yönetmenliğini üstleneceği Aydemir Akbaş ve Şafak Sezer’in de rol alacağı bir sit-com da var. Büyük olasılıkla dizinin esas kızı ise yine Avşar olacak. Ancak görüşmeler devam ediyor. Çünkü Avşar’ın aynı zamanda Birol Güven’le de bir sözleşmesi bulunuyor. Güven’le Sohbahar’da ÖSS’yi eleştiren bir diziye başlayacak olan sanatçı iki diziyi aynı anda yürütemeyeceğinden endişe duyuyor.

“Hülya keyif çatıyor biz cefasını çekiyoruz”
Önceki gece Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda konser veren Tatlıses, Avşar’a da sahneden göndermelerde bulundu. ’Hülya’ şarkısını okuyan türkücü, daha sonra “Ben yalanı sevmem ama Hülya’yı severim” dedi. Ardındansa ’Kader Ayırdı Bizi’ adlı şarkıyı seslendiren Ibo, sözlerini biraz değiştirerek “Sabrın sonu selamettir. Hülya, başa gelen çekilir” şeklinde okudu. Ibo’nun “Kadın keyif çatıyor biz cefasını çekiyoruz, bazı gerçekleri söyleyemiyorum” demesi gizli tuttukları projelerin ipucu gibiydi.

BIDIBIDI yorum yapmış wrote:Hadi bakalım.. sTRaLiS Hülya hanımın bu resmini beğendiniz mi acaba..?
su kadının gusellıne bakın abı yok bole bıı gusellık...hem kadının gonlu bende dememısmıydım aha ıste kanıtı..bu adamla yasasa yasasa promosyon ılışkısı yasardı saten... :mrgreen: :arrowr:
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
bu promosyondan bende ıstıyorum benı unuttunuz be
gelecekte mutlaka benim olacaksın
bence bu eskı ıkı asık ewlenır demedı demeyın bence ewlencekler

cunku konusmalara bakılırsa ıkısıde ıstıyo!!!
Ikisi isteseler bile,bence bu saaten sonra olmaz..!!!
This topic was opened 20 years ago. Replying will be possible soon.