LIVE
🏛️ LEGEND How Many Is Bigger Than How Many record held by aysemm for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Desert Attack record held by Prens for 16 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Newsboy
user arinberk commented: Christmas Mahjong “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Tecavüzcüyü Affetmedi

started by BIDIBIDI 25 August 2006 20-year-old topic 7 Replies 5.971
Çorlu Kapalı Cezaevi'nde "Küçük yaşta kız çocuğuna tecavüz" suçundan tutuklu bulunan E.K.,hakim karşısına çıkartılmak istendiği sırada Jandarmalar arasında bıçaklandı.
E.K.'yı bıçaklayan ve akraba olduğu öğrenilen 2 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Çorlu Kapalı Cezaevi'nde "Küçük yaşta kız çocuğuna tecavüz" suçundan tutuklu bulunan E.K., hakim karşısına çıkartılmak için Çorlu Adliyesi'ne getirildi. E.K., jandarma ekipleri arasında adliye koridorunda ilerlediği sırada, N.S. ve B.S.'nin bıçaklı saldırısına uğradı.

E.K., aldığı bıçak darbeleriyle adliye koridorunda kanlar içinde kalırken, N.S. ve B.S. jandarma ekipleri tarafından etkisiz hale getirildi. Şahıslar, adliyeye çağrılan polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
E.K., adliye çevresinde geniş güvenlik önlemlerinin alınmasının ardından tedavisi için adliyeden çıkartılarak hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

BIDIBIDI yorum yapmış wrote:resimdekilerin hangisinin tecavüzcü olduğunu bilmiyorum, ama vurana helal olsun. Böyle namussuzları, yaşatmamak gerek. Insan haklarıymış,Amerikaymış, Avrupa Birliğiymiş.. özümüzü unuttuk, özümüzü siliyolar.. bunları kör bıçakla doğrayacan. onunki, bunuki,şununki..
helal olsun warya o bıcaklıyanı bulsamda ellerınden opsem az bıle yapmıs serefsıze...
ya hadi idam cezası yok bari çin işkencesi falan yapın bu şerefsizlere..!!
ya şimdi kötü kötü konuşacam sen ıslah et Allah ım...!!

ALışma bana,ne yapacağım beLLi oLmaz,bugün varım,yarın birden yok oLurum
Dokunma bana,kapanmamış yaraLarLa doLuyum
Sevme beni,yoğun duyguLarımda kayboLursun
Çözmeye çaLışma sakın,seninLe karışır iyice kördüğüm oLurum
Güveniyorsan kendine inandır beni aşkın varLığına,sonucunda öyLe bir aşk yaşatırımki,vazgeçemezsin,tutkun oLurum ..
YıkabiLirsen duvarLarımı,sakin bırakma beni,tüm tutkuLarım ve gücümün arkasında
haLa minik bir çocuğum,büyütemezsen kayboLurum

TAKLITLERIMDEN SAKININ
Zaten vermişler cezasını.. iyi yapmışlar.. ohh.. helal olsun.
ohh bee soonunda bi tecavüz davasında sonuş muhteşem .bence o şahıslar linç edilmeli
ben bunu ustalıkla yapabilirim
ve tabikide seve seveee
evet yaaa ilk defa süper bi sonuç olmuşşş kim bıçaklamışsa helal olsunnnnnnn....

*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
bence süper bi ceza olmamış bıcaklanmak sizce onun için bi cezamı yoksa bi nevi kurtuluşmu.. :cry: :cry:
ona öyle bir acı vermeli ki ölmek için Allaha yalvarmalı...
Rabbim bu insanların cezasını elbet verecektir ama inş. dünyadada yaşattıkları acıyı cekerler....:evil: :evil: :evil:
Bence de iyi yapmış, keşke MICHAEL JACKSON a da böyle yapsalar...

This topic was opened 20 years ago. Replying will be possible soon.