Eller yansın eller kansın
Eller baksın gözlerine
Haketmedin bu sevgimi
YOLUN AÇIK OLSUN BENSIZLI?E...
ACINMAKTANSA KISKANILMAK DAHA IYIDIR Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
Yinede son kez düşün yinede SON KEZ AŞKIM...
Cüneyt tek
ACINMAKTANSA KISKANILMAK DAHA IYIDIR Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
ya kusura bakma senle alakalı bişey değil.senin paylaştığın şarkı ismini görünce kendi kendime ettiğim bir laf.ben bu aralar çok zor zamanlar geçiriyorum.çok düşüncelere dalıyorum.o yüzden kendi kendime söledim.senle alakalı değil.kendimden nefret etmeye başladım sırf bu yüzden.
Kandırma kedini bitmedim görüyorsun
Şimdi kimin başına çoraplar örüyorsun
Kafama koyarsam alırım öcümü
Öyle unuturum belki acımı
Senin verdiğin o sahte tacını
Ben zaten hiç takmamıştım
Altın çamura düşerse değeri kaybolur mu ?
Yeniden doğdum desem acaba moralin bozulur mu ?
Artık uzaktan bakar, bakar bakar ağlarsın
Adresim zirve benim e bi zahmet çiçeğini yollarsın
Altın çamura düşerse değeri kaybolur mu ?
Yeniden doğdum desem acaba moralin bozulur mu ?
Artık uzaktan bakar bakar bakar ağlarsın Adresim zirve benim e bi zahmet başarımı kutlarsın
Suskunluğum Asaletimdendir
Her Lafa Verecek Cevabım Var
Ama Bir Lafa Bakarım Laf mı Diye
Birde Lafı Söyleyene Bakarım Adam mı Diye;)
Sen doğru ben bayağa yanlış
Bay doğruyla bayan yanlış
Sanki herşey sana kalmış
Dünya istediğin kadarmış
Yok mu bu işte bir YANLIŞ
Herkez ellerinden kaymış
ŞIMDI BENI ONLARDAN AYIR O ZAMAN...
her adım anladım seni bana bağladı
adı mutluluktu ağladım
nerdesin bitmesin buraya kadarmış sevgilim
elveda diyen sen misin
gitme dur sakın
acıyor içim sensiz
gitme sevgilim
mutlu olsan da bensiz
belki ben de hata yaptım
seni sevdim tek bir an pişman olmadan
çok düşündüm çok yalvardım
Tanrım alma canımı teniyle bir gün buluşmadan
belki şimdi belki asla
ya ölüm ya aşk istedim dudağından
uyuyorsan bırak lütfen
sen kal aşk ben giderim buralardan sabah olmadan
ya şu Ozan Doğulu & Sıla - Alain Delon şarkısını geçen burda öğrendim bugün arabada çalıyordu müziği süper, klibi de süpermiş ya.. Nede olsa Sıla söylüyor..
Bu sitede benden başka SILA görebilen varmı? Bu arkadaş kimden bahsediyo
EEee... Dinledinmi bari Ozan Doğulu ile düet yaptım Beğendin mi sende Tavsiye ederim dinlemediysen Tam senlik
Sen benim hakkımda yorum yapabiliyosun ya saçma sapan yerlerde adımı kullanmasan iyi olur! Başlığa bak ve ona göre yorum yaz ok
&SILA wrote:Sen benim hakkımda yorum yapabiliyosun ya saçma sapan yerlerde adımı kullanmasan iyi olur! Başlığa bak ve ona göre yorum yaz ok
sen ne kendi kendine havalara giryosun anlayamadım espiri olsun diye bıdıbıdıya sitedeki sıla olmasın dedim sen kalmış burda bana ders vermeye kalkıyorsun..Eger sen konunun baslıgına bakmıs olsaydı benim yorumuma cevap yazmadın ok
This topic was opened 20 years ago. Replying will be possible soon.