Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
Tarıh boyle yazılır
started by sessiz_firtina
23 August 2006
20-year-old topic
20 Replies
7.722
yıl 1911

abı tarıh ıste farketmez sız hanı her zaman dıyosunuz ya 6-0 yendık dıye alsana tarıh alsana skor bana deme gecmıs dıye ozaman dunde gecmısdır
bu resmı gordukten sonra halen o macı hatırlayabılıyosan ve bugunku mactan sonra halen konusuyosan dıyecek bı lafım yok sewgılı abıcıgım:D
ya bole fenerlı ol canımı ye abı walla benımde canımı sıktı buraya gelmıs adamlar su atmosferde 5 dakkada gol attılar yaaa ben kafayı yedım gercekten olmıcak bıse
kardesım cok saol buda fenerlılere kapak ben soyluyodum sıze galatasaray 7 0 endıgı mac var ama bana ınanmıyodunuz be kardesım cıkarmıs bulmus alın sıze ıste
gelecekte mutlaka benim olacaksın
o tarihlerde kapak mı vardı be
nerdeyse 100 yıl geçmiş..
nerdeyse 100 yıl geçmiş..
o tarıhte yokmus belkıde vardır bılmıyoruz ama bu tarıhta kapak var ben bunu bana ınan mayanlara kapak olsun ızın verırsen
estağfurulluah ne demek.. görmüşlerdir, resimi.. söz sizin.
tesekkur ederım ya ıste ornek bır karsı takım taraftarı baskalarıda kabul etsede boyle mac larda kavga olmasa ya
ya 11 kişi olsaydık

ALışma bana,ne yapacağım beLLi oLmaz,bugün varım,yarın birden yok oLurum
Dokunma bana,kapanmamış yaraLarLa doLuyum
Sevme beni,yoğun duyguLarımda kayboLursun
Çözmeye çaLışma sakın,seninLe karışır iyice kördüğüm oLurum
Güveniyorsan kendine inandır beni aşkın varLığına,sonucunda öyLe bir aşk yaşatırımki,vazgeçemezsin,tutkun oLurum ..
YıkabiLirsen duvarLarımı,sakin bırakma beni,tüm tutkuLarım ve gücümün arkasında
haLa minik bir çocuğum,büyütemezsen kayboLurum

TAKLITLERIMDEN SAKININ 

ozaman sonucu dusunemıyorum dusunen warmı arkadaslar:D:D
frenı yaptırdıl stralıs kardesım fren tamam 11 kısı olsaydık herhalde 11 tane falan atardık belkıde fazlası olurdu eksıgı olmazdı
ya abı halen konusuyosunuz bu nasıl bır yuzdur anlamadım sız gıdınde uefada yarısın bızımle konusmaya bıle hakkınız yok ok lutfen polemık yaratmayınız:D:D
This topic was opened 20 years ago. Replying will be possible soon.