LIVE
🏛️ LEGEND Mr. Fox record held by burakcan76000 for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Electro Charge record held by mon amour for 17 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Tek Tek Balona
user arinberk commented: Gems “Çok eğlenceli! 🔥”
user bidibidi New Record! Tek Tek Balona
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Tecavüz Edilen Kadın Öldü

started by BIDIBIDI 23 August 2006 20-year-old topic 3 Replies 3.561
Amasya’nın Merzifon Ilçesi’nde 14 gün önce evinde üç kişinin tecavüzüne uğrayan 80 yaşındaki Ş.C. kaldırıldığı Samsun Devlet Hastanesi’nde solunum yetmezliğinden öldü.

Merzifon’un Hacıbalı Mahallesinde yalnız başına yaşayan Ş.C, 14 gün önce kapısını kırarak evine giren 3 kişi tarafından kaçırılarak boş bir araziye getirildi.

Burada tecavüz edilen yaşlı kadın, sabah çocuklar tarafından bitkin halde bulundu ve Merzifon Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ş.C., ifadesinde kendisine 3 kişinin tecavüz ettiğini, ancak isimlerini bilmediğini söyledi. Polis Ş.C.'nin verdiği eşkal doğrultusunda 17 yaşındaki M.K’yi gözaltına aldı.

M.K ifadesinde, kadına tecavüz ettiklerini itiraf etti. “Olay günü çok alkollüydük. Pişmanım” dedi ve çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Bu arada Ş.C.'ye tecavüz edenlerden 25 yaşındaki A.K ile 22 yaşındaki E.C ise tüm aramalara rağmen bulunamadı.

Sabaha kadar tecavüz edilen yaşlı kadın ise durumunun ağırlaşması üzerine 10 gün önce Samsun Devlet Hastanesi’ne sevkedildi. Rahimde kanama meydana geldiği için ameliyat edilen Ş.C. yoğun bakım servisinde gözetim altında tutuldu. Ancak Ş.C. dün gece saat 21.00’de solunum yetmezliği sonucu hayatını kaybetti.

BIDIBIDI yorum yapmış wrote:Şerefsizler, onunkiler bununkiler, şununkiler.. yazık.. Ölmeden çekeceği varmış :barfy:
dıyecek bır soz bulamıyorum vıcdansız hayvanlar ınsan degıl onlar ya olamazlarda
yazık yaa yazıkkk..... Allah cezalarını versin :flaming: :flaming:

ALışma bana,ne yapacağım beLLi oLmaz,bugün varım,yarın birden yok oLurum
Dokunma bana,kapanmamış yaraLarLa doLuyum
Sevme beni,yoğun duyguLarımda kayboLursun
Çözmeye çaLışma sakın,seninLe karışır iyice kördüğüm oLurum
Güveniyorsan kendine inandır beni aşkın varLığına,sonucunda öyLe bir aşk yaşatırımki,vazgeçemezsin,tutkun oLurum ..
YıkabiLirsen duvarLarımı,sakin bırakma beni,tüm tutkuLarım ve gücümün arkasında
haLa minik bir çocuğum,büyütemezsen kayboLurum

TAKLITLERIMDEN SAKININ
... bu kadını bu hale getırenlere ne yapılamsı gerektıgını yazmıstım...

taksım meydanından sonra isytanbuldakı butun meydanları gesdırellım.. :sniper: :rifle:
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
This topic was opened 20 years ago. Replying will be possible soon.